Deja un comentario

Qui som?

Qui som?…

…Som Cow Lost, una revista adaptada al segle XXI. Ens dediquem principalment a cobrir les conferències que se celebraran durant la XVIIIa edició de les Jornades Blanquerna, aquest dimarts 13, el dimecres 14 i el dijous 15 de març.

Per sort o per desgràcia, només farem una edició impresa, però pots seguir-nos al nostre blog o a través de facebook i twitter.

 

El Jofre ens explica perquè Cow Lost…

Un bon dia, el talentós Pau Agustí, geni creatiu excepcional i millor persona, va tenir la magnífica idea de batejar la revista amb un joc de paraules que la relacionés amb el tema principal de les Jornades d’aquest 2012, el Low Cost. No cal ser cap il•luminat per adonar-se que invertint les primeres lletres de cada paraula surt el nom que finalment li hem posat. Però, per què ens vam quedar amb la idea d’una vaca perduda? A primera vista no té res a veure amb les baixes tarifes, però si es para a pensar un moment, la crisi que estem vivint no és res més que una època de vaques flaques. Per nosaltres, més que primes, perdudes, que sinó perd la gràcia.

 

El grup…

A dalt : Eva Comas (Professora), Eugeny Lysogorov (Publicitat), Maria Huguet (Maquetació), Claudia Palau (Blog), Jofre Marzal (Director), Esther Sucrana (Redacció i fotografia), Anna Llaberia (Maquetació), Pau Agustí (Publicitat).

A baix: Anna Repiso (Redacció i fotografia), Ariadna Frucutoso (Redacció i fotografia), Anaïs Viso (Maquetació), Judit Quiñonero (Publicitat), Berta Martínez (Blog) i Carme Rodés (Redacció i fotografia).

Deja un comentario